Om oss

Litt om oss som har opprettet denne siden.

Sjefen sjøl

Jan Fredrik har jobbet med data helt siden begynnelsen av datarevolusjonen. Han har alltid lagt ut og delt sine koder og programmerings teknikker med andre fordi han er opptatt av at mangfold skaper bedre løsninger.

I dag jobber han for et større selskap med oppdatering av nettløsninger, sikkerhet og annet relatert til tilstedeværelsen på nett.

Det er Jan Fredrik som har tatt på seg ansvaret for denne nettsiden og målet er å vise frem mer av kodene som sikrer en god nettløsning.

Vidar

Vidar ser på seg selv som en selvlært ekspert på datamaskiner. Han elsker Linux og blir sterkt engasjert om man begynner å snakke om ferdigløsninger slik som Microsoft.

Vidar jobber til daglig som lærer, men bruker mye av fritiden på å programmere og holde seg oppdatert på alt som rører seg i det norske og utenlandske programmeringsmiljøene.

Berit

Berit jobber med app utvikling i et større firma og mener at dette er fremtiden. Hun er den i gruppen som har den formelle utdannelsen, men hun har også stor respekt for de som er selvlærte.

Hennes motto er at alt som er nytt er spennende, men ikke alltid like praktisk.

Kontakt oss

Hvis du vil komme med din mening om emne, diskutere data og programmering, eller kanskje du har en spennende nyhet å dele med oss; ta kontakt.
Send en e-post på kontakt@foniksfsk.no

Vi svarer så fort en av oss har muligheten og vi kan også snakkes på skype etter at vi har fått kontakt på e-post. Vi ber om forståelse fra at vi alle har jobb i tillegg til å drive denne nettsiden. Så det kan ta noen dager å få sendt et svar, men det kommer!